Lasersko graviranje? Pozovite nas!

+381 (0)37 442 558

Software  - lasersko graviranje

EPILOG LASER - Ovde zaista nema puno toga da se kaže. Kad neko proizvede jedan ovakav uređaj koji radi savršeno i dugo bez greške, a pri tome troši vrlo malo struje, i uz svu tu svemirsku tehnologiju koja je ugrađena u njega, postavlja se ključno pitanje: KAKO rukovati?

vema lasersko graviranje software 001Na Vašu radost stručnjaci EPILOG-a su postigli baš to što ste želeli. Nemojte se bojati da će te uz ovu mašinu morati da kupujete i skupi software. U svetu se slični uređaji prodaju bez software, a kad treba da kupite software da bi mašina radila, onda tek saznate da software košta koliko i pola mašine. Tvrdimo da Vaš računar već ima instaliran CorelDraw.

Skenirani logo, crteži ili kreiranje grafike po narudžbini čini upotrebu lasera laganom kroz programske pakete koji se lako koriste i uče kao što je CorelDraw ili neki drugi Windows grafički paket.

Sposobnost čistog reza, glatkih ivica bez upotrebe noža ili drugog alata za sečenje je jedna od najvećih vrednosti upotrebe bezkontaktnog sečenja. Brzo sečenje različitih materijala daje kvalitetan rez bez potrebe za naknadnom obradom. Precizna izrada linija može se kombinovati sa sečenjem u jednom prolazu. Popularni programski paketi kao što je CorelDraw ili AutoCAD su idelani za efikasno postavljanje vektorskog sečenja.

Snažan i lagan za upotrebu, Epilog drajver za laser omogućava kompletnu kontrolu svih laser funkcija sa Vašeg računara. Radeći sa WINDOWS Vista/XP/2000, LINUX operativnim sistemom, Epilog drajver je kompatibilan sa različitim grafičkim i CAD programskim paketima uključujući i popularni CorelDraw™ 11, 12, CorelDraw™ X3, X4! Epilog mapiranje boja daje korisniku mogućnost izbora da u više RGB boja kombinuje brzinu i snagu, a u definiciji jednog posla.

KERN LASER

KERN LASER odeljenje za programsko inženjerstvo razvio je vlastiti software za lasersko rezanje i graviranje i nazvao ga KCAM. Kroz godine istraživanja i hiljade povratnih informacije korisnika, KCAM se razvio u najmoćniji alat u industriji laserskog rezanja i graviranja. KCAM nudi lak korisnički pristup za postavljanje svih najčešće korišteinh postavki. vema lasersko graviranje software 002

Novi KERN PRINTER Driver daje vam mogućnost ispisa Vašeih crteža kroz KCAM iz popularnih software kao što je CorelDRAW, AutoCAD i Adobe softvera. KCAM takođe vam omogućuje da stvarate Plt datoteke (vektor rezanje), Tif datoteke (raster graviranje) i Emf datoteke (kombinacija raster i vektor). Rezanje i graviranje je moguće sa iste datoteke setup u KCAM. Naš softver stalno se nadograđuje, a vi ćete imati pristup najnovijim i najboljim nadogradnjama  softeare s naših web stranica, kao kupac Napomenuli smo neke specifičnosti vezane za KERN LASER a sve sto je napred rečeno o EPILOGU važi i za KERN LASER.              

O nama

Preduzeće “VEMA” osnovano je 1993. godine. Osnovna delatnost od daleke 1993. godine bila je uvoz robe, uglavnom ručnog alata i instrumenata za ispitivanje struje i strujnih veličina.

2003. godine, posle višemesečnih pregovora sa kompanijom EPILOG LASER Corporation

Opširnije...

Naša lokacija

Kontaktirajte nas

Adresa: Prvomajska 56a, Kruševac, Srbija

Email: vema.els@mts.rs   Tel: +381 37 442 558

Tehnička podrška

Email: vema7@ptt.rs   Tel: +381 37 442 558

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.