Lasersko graviranje? Pozovite nas!

+381 (0)37 442 558

Vema lasersko graviranje epilog fibermark 001          Vema lasersko graviranje epilog fibermark fusion 001

Rešenje za Vas koji želite da direktno obeležavate bar-kodove, mrežne podatke, serijske brojeve i crtate grafike na metalu.

Epilogov FiberMark je dizajniran za obeležavanje metala i inženjerske plastike. Mnogo različitih vrsta metala mogu biti obeleženi sa FiberMark-om uključujući: čelik, karbid, titanijum, mesing, aluminijum itd... Inženjerske plastike su one plastike koje poseduju specijalne aditive koji će promeniti boju kada budu izložene talasnim dužinama svetlostnog zraka proizvedenim od FiberMark-a.

FiberMark nudi najbolju cenu na tržištu metalnog obeležavanja u odnosu na druge proizvođače dostupne nama. Jedinstvena kombinacija FIBER(vlakno) laserske tehnologije i isporuke zraka preko leteće optike rezultuje time da je FiberMark veoma ekonomičan i prilagodljiv sistem za obeležavanje metala i idealan za široku primenu u industrijskim obeležavanjima. Nije zahtevan za održavanje, pritom nema posebnih i dodatnih software za učenje, cenu koja je dosta niža od tradicionalnih Nd:YAG sistema, FiberMark je odlično rešenje za potrebe metalnog obeležavanja.

Naša leteća optika je sistem kontrole kretanja koji ima ugradjene DC servo motore po X i Y osi i linearne enkodere visoke rezolucije za precizno pozicioniranje. Sposobna za markiranje čak do 1200 DPI , rezolucija slike koja se može postići sa FiberMark-om je nenadmašna. Naše NeverWear (nikad habajuće) čelične linarne šine sa kugličnim ležajevima obezbedjuju veoma velika ubrzanja postižući veliku brzinu obeležavanja i sposobnost za ekstremno dugo samoodržavanje.

Obezbedjujući konstanto veličinu tačke od približno 0.001 inć (0.0254 mm) preko cele radne površine, Fiber Mark laserski sistem je sposoban da proizvede visokoprecizne oznake i neverovatno detaljne slike. Grafici kao što su fotografije i tekstovi manji od 2 tačke ( point font ) mogu biti uspešno postignuti.

FiberMark je jedan od prilagodljivih i korisnih sistema za obeležavanje uzimajući u obzir njegovu kompitabilnsot sa skoro svim grafičkim softverima. Povezivanjem laserskog sistema sa kompijuterom bilo preko mreže (ETHERNET) ili USB-a porta kao i Vaš štampač može operirati sa svim osnovnim Windows-ovim software, uključujući i Corel Draw, AutoCad, Bertender, Word, Exel i mnoge druge. Ova neverovatna paleta software je velika prednost koja eliminiše potrebu za specijalnu obuku operatora na posebnom software pravljenom isključivo za laserski sistem.

Mrežni podatci, bar kodovi, serijski brojevi i grafike, mogu biti štampani sa kompijutera sa FiberMark sistemom. Sistem može da podrži izuzetno kompleksne funkcije uključujući: print marge, multy-page jobs, serilisation i druge funkcije specifične za softwareski paket.
Sa svojom velikom radnom površinom 24x12 inča (609x305mm) FiberMark je idealno rešenje za obeležavanje nezavisnih delova ali i za serijske poslove gde podaci mogu biti fiksni ali i različiti sa jednog na drugi deo. Veliki broj delova mogu biti poredjani u šablonu i biti pokrenuti kao jedan posao.

Mnoge kompanije danas zahtevaju trajne oznake na svojim proizvodima, tako da uz pomoć FiberMark-a dobijaju jedan veoma kvalitetan sistem gde je održavanje praktično nepotrebno.

Laseri koji se ugradjuju u FiberMark su fiber laseri nemačkog proizvodjača IPG Photonik. Prema IPG-u, srednja vrednost vremena do kvara - Mean Time Between Failures (MTBF) je više desetina hiljada sati do vremena ponovnog punjenja diode unutar laserskog izvora. Dioda je svetlosni izvor unutar lasera koje se upumpava u Yttrium vlaknasti kabel da bi se stvorio laserski zrak.

 

 FiberMark 24FM FUSION 32FM FUSION 48
Radna površina 24"x12" (610x305 mm) 32" x 20" (812 x 508 mm) 48" x 36" (1219x 914 mm)
Velićina 876x622x406 mm 1387 x 869 x 1067 mm 1794 x 1304 x 1086 mm
Maksimalna debljina materijala 127 mm 311 mm 311 mm
Laser Solid State Pulsed Ytterbium Fiber Laser, air cooled
Jačina lasera 30 i 50W
 Osnovna oprema Vazdušna zavesa za eliminaciju otpadaka, HOME pozicioniranje, prilagodjavanje parametara sa jednog mesta, udarni tok vazduha kroz AIR ASSIST sistem sa posebnog kompresora vodjen računarom, precizni B-KEVLAR kajševi, sihronizacija ispaljivanja lasera na 0,02mm, osvetljenost unutrašnjeg dela LED svetlima, tabla za držanje lakih materijala za dno radne površine, servo motori i pokretljivo postolje
Karakteristike

Brzina i snaga
Kontrolisana od računara ili ručno, snaga i brzina podesiva od 1% do 100%, na po jedan podeok.
Rezolucija
izbor od 75 dpi do 1200 dpi
Memorija
Inteligentni memorijski buffer pamti neograniceni broj fajlova do 64Mb, model FUSION do 128Mb.
Povezivanje
LAN ili preko USB porta

Kontrola lasera Laser Dashboard™ kontroliše Vaša Epilog laserska podešavanja široke palete softverskih paketa – od dizajnerskih programa do CAD drawing packages.
Sistem kretanja

SERVO motori

Kajševi i ležajevi Od unapredjenog B-style Kevlara, kod modela FUSION, duplo širi.Oklopljeni kotrljajući sklop ležajeva na keramičkom sloju vođenih na šinama od aluminijuma. Kod modela FUSION plus samopodmazujući.
Napajanje Automatsko napajanje prilagodljivo od 110 do 240 Volti 50 ili 60Hz. jedan prolaz 15 ampera AC
Bezbednost IEC klasa 3R
Ventilacija Potreban je jedan izlaz iz prostorije ka spolja, na mašini postoji otvor 101mm u prečniku Potreban je jedan izlaz iz prostorije ka napolju, a na mašini postoji jedan otvor (F32Pro) i dva otvora(F48Pro) koji imaju 101,60 mm u prečniku
Težina 55 kg 182 kg 295 kg

Uskoro u ponudi

Epilog G2 laser

Galvo sistem za crtanje i markiranje na metalu i polycarbonatima
EPILOG G2 GALVO je dostignuće u tehnologiji laserskog markiranja. Uzeli smo našu tehnologiju Fiber Lasera i dizajnirali Glavo jedinicu koja proizvodi neverovatnu brzinu graviranja. Koristeći naš ekskluzivan OpenArc driver interface, Vi možete štampati direktno na G1 bez ikakvih konvertovanja Vašeg umetničkog dela ili učenja nekih prethodnih softwera.

Opširnije...

Kompanija Epilog

logo epilog blue

Sedište kompanija EPILOG LASER Corporation je u Americi, grad Golden, na obroncima planine Rocky Mountains, savezna država Colorado. Grad Golden udaljen je oko 30 kilometara Denvera, glavnog grada Colorada.

Opširnije...

O nama

Preduzeće “VEMA” osnovano je 1993. godine. Osnovna delatnost od daleke 1993. godine bila je uvoz robe, uglavnom ručnog alata i instrumenata za ispitivanje struje i strujnih veličina.

2003. godine, posle višemesečnih pregovora sa kompanijom EPILOG LASER Corporation

Opširnije...

Naša lokacija

Kontaktirajte nas

Adresa: Prvomajska 56a, Kruševac, Srbija

Email: vema.els@mts.rs   Tel: +381 37 442 558

Tehnička podrška

Email: vema7@ptt.rs   Tel: +381 37 442 558

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.