Lasersko graviranje? Pozovite nas!

+381 (0)37 442 558

Kompanija Kern Laser Systems osnovana je 1982. godine od strane Mr.Gerald Kerna, s glavnim ciljem za proizvodnju industrijskih laserskih sistema za graviranje i rezanje vrhunskog kvaliteta. Sedište kompanije je u Americi, grad Wadena, se savezna država Minnesota, u oblasti prekrasnih jezera.

U vlasništvu kompanije je moderni objekt od 9.000 m2 u kome radi 80 stalno zaposlenih.

kern fabrika

Kern Laser Systems proizvodi isključivo laserske sisteme industriskog tipa. U Kernu su uvek imali viziju i želju za proizvodnjom koja odgovara kupcima tj. potrebama kupaca u različitim industrijama.

Danas Kern Laser Systems je u vlasništvu prvog i drugog naraštaja porodice Kern. Naš cilj je stalno poboljšanje naših proizvoda, skraćivanje vremena obrade i ponuda najboljih usluga u laserskim industriji.

O nama

Preduzeće “VEMA” osnovano je 1993. godine. Osnovna delatnost od daleke 1993. godine bila je uvoz robe, uglavnom ručnog alata i instrumenata za ispitivanje struje i strujnih veličina.

2003. godine, posle višemesečnih pregovora sa kompanijom EPILOG LASER Corporation

Opširnije...

Naša lokacija

Kontaktirajte nas

Adresa: Prvomajska 56a, Kruševac, Srbija

Email: vema.els@mts.rs   Tel: +381 37 442 558

Tehnička podrška

Email: vema7@ptt.rs   Tel: +381 37 442 558

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.